»
Noutati » Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini
Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

In calitate de specialisti in inchirieri masini, v-am pregatit o serie de sfaturi utile, de care sa tineti cont atunci cand va ganditi sa apelati la o companie rent-a-car:
 
1. Daca ati gasit o oferta buna pentru inchirierea unei masini nu va grabiti sa faceti rezervarea sau sa achitati vreun avans, nu intotdeauna ce e ieftin e si bun. Acordati-va 10 minute pentru un research cu privire la firma care ofera masina. 
 
2. Cititi cu atentie sectiunea de “Termeni si conditii” si asigurati-va ca sunteti bine informat in legatura cu taxele aditionale care pot aparea la momentul ridicarii masinii.
 
 3. Daca ati facut o rezervare online, puteti lua in serios acea rezervare abia in momentul in care sunteti contactat de un reprezentant al companiei respective si intretineti un schimb de informatii cu privire la rezervare. Altfel, riscati sa ajungeti in aeroport sau la locul stabilit si sa nu va astepte nimeni. Verificati daca au pe site un numar de telefon la care si raspund.
 
4. Asigurati-va ca actele masinii sunt in regula. Multi clienti lasa aspectul asta in seama firmei de inchirieri pe principiul “nu e problema mea” insa daca veti fi oprit de un echipaj de politie in trafic sunteti expus direct la problemele care pot aparea. De asemenea multe firme de inchirieri pun la dispozitia clientului doar copii dupa talon sau asigurare, lucru care va poate da batai de cap atunci cand sunteti oprit in trafic deoarece actele masinii trebuie prezentate in original.
 
5. Atentie sporita la aspectul interior si exterior al masinii, notati impreuna cu agentul de inchiriere toate zgarieturile si defectele constatate la ridicarea masinii, in caz contrar riscati sa va fie imputate dumneavoastra la predare.
 
6. Asigurati-va ca sunteti informati in legatura cu garantia perceputa de firma de inchirieri pentru clasa de autoturism pe care o solicitati. Daca aceasta nu este expusa pe site intrebati prin email sau telefonic pentru a evita surprizele neplacute.
 
7. Daca ati facut o rezervare si nu mai puteti sa o onorati din diverse motive anuntati in cel mai scurt timp firma de inchirieri. In multe cazuri anularea nu se taxeaza in nici un fel dar neprezentarea este adeseori taxata.
 
8. Asigurati-va ca alegeti combustibilul potrivit la fiecare alimentare a masinii inchiriate. O greseala minora facuta intr-o clipa de neatentie poate aduce pagube materiale mari iar acestea va sunt imputate dumneavoastra.

« inapoi

Avantaje

Masini de calitate
Preturi exceptionale
Predare si preluare flexibila
Inchiriere simplificata

Contact

Globus Transport S.R.L.
Cluj-Napoca
Tel: +40 752 33 66 99
E-mail: img

 

Adauga-ne pe:


Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini
Copyright © Tim rent a car Cluj-Napoca 2016