»
Noutati » Inchirierea masinii in sezonul rece
Inchirierea masinii in sezonul rece

Inchirierea masinii in sezonul rece

Calatoria cu masina in anotimpul rece poate fi o adevarata problema, in special atunci cand alegi sa inchiriezi masina. Preventia si siguranta trebuie sa fie prioritare iar masina trebuie echipata corespunzator, indiferent de durata calatoriei.

Atunci cand alegi sa inchiriezi o masina pe timp de iarna e bine sa fi atent la toate caracteristicile masinii. Daca masina nu este echipata corespunzator, fie ca e vorba de ploaie, polei sau zapada, poate crea probleme foarte mari pentru cei care se afla in masina dar si pentru toti ceilalti participanti la trafic.

 Alegerea tipului de masina trebuie facuta in concordanta cu conditiile zonei in care urmeaza sa calatoresti, cu durata calatoriei si cu anotimpul. In sezonul rece e bine sa optezi pentru masinile cu tractiune integrala pentru a evita situatiile in care ramai blocat.
Din motive de siguranta este recomandat sa optezi pentru masinile care au transmisie manuala in detrimetrul celor automate. Ele sunt mai usor de manevrat pe tronsoanele cu polei si zapada deoarece ofera mai mult control soferului, care poate sa dreseze masina in cazul unei alunecari. Aceasta manevra este posibila datorita franei de motor care functioneaza foarte bine in aceste conditii. De asemenea frana de motor ajuta la incetinirea eficienta a automobilului.

Vizibilitatea este o problema majora datorita conditilor meteo specifice anotimpului rece  si nu trebuie ignorata. Asigurarea unei bune vizibilitati este dificila pe ploaie si ninsoare iar condusul devine mai solicitant decat in mod obisnuit. Atunci cand pornesti la drum e bine sa iti stabilesti un traseu clar si sa ai un GPS.

Pe langa optiunea suplimentara de a adauga lanturi de zapda masinii, e important sa te asiguri ca masina are cauciucuri de iarna. Pentru o calatorie sigura si trebuie sa ai urmatorele lucruri: solutie antigel, perii si unelte speciale pentru curatarea masinii, laveta si solutie de curatare a geamurilor. Pe langa siguranta, acestea te vor ajuta sa pastrezi masina curata.

Noi iti punem la dispozitie servicii de inchirieri auto Cluj la cele mai bune preturi si standarde inalte de calitate a masinilor inchiriate. De asemenea iti asiguram consultanta, sfaturi si sugestii pentru ca tu sa alegi masina perfecta.

« inapoi

Avantaje

Masini de calitate
Preturi exceptionale
Predare si preluare flexibila
Inchiriere simplificata

Contact

Globus Transport S.R.L.
Cluj-Napoca
Tel: +40 752 33 66 99
E-mail: img

 

Adauga-ne pe:


Inchirierea masinii in sezonul rece
Copyright © Tim rent a car Cluj-Napoca 2016