»
Noutati » Cum alegi firma de inchirieri auto potrivita
Cum alegi firma de inchirieri auto potrivita

Cum alegi firma de inchirieri auto potrivita

 
        Atunci cand decizi sa alegi o masina de la o firma de inchirieri auto este esential sa clarificam doua aspecte importante: scopul pentru care vrei sa o folosesti si timpul pe care il vei petrece in masina. Confortul paasagerilor si, implicit, al soferului este primul aspect care trebuie sa primeze atunci cand optezi pentru serviciile unei firme de inchirieri auto si, mai apoi, trebuie sa iei in calcul si pretul. Desi exista multe modele de masini de inchiriat care au preturi mici, acest lucru nu garanteaza si calitatea masinii, de aceea este bine sa va orientati spre masinile cu preturi mai ridicate, unde calitatea este pe primul loc.

      Cand decizi sa inchiriezi o masina pentru o anumita perioada de timp este indicat sa nu te opresti la primul rezultat pe care motorul de cautare ti-l genereaza. Este recomandata o cautare aprofundata pana in momentul in care gasiți serviciile potrivite necesitatilor tale. Firma care se pliaza pe nevoile tale trebuie sa aiba o gama variata de oferte pentru toate gusturile, iar raportul pret-calitate sa fie unul bun, avantajos.
 
      Iata cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a fi convis ca ai ales firma de inchirieri auto potrivita nevoilor tale:

      In primul rand trebuie sa alegi o companie cu experienta si vechime in domeniul rent a car pentru a fi sigur ca nu dai gres.

        Este foarte important ca masina pe care o inchiriezi sa aiba toate asigurarile platite pentru a evita neplacerile ulterioare cauzate de diversi factori, si sa nu fi pus in situatia de a achita taxe suplimentare.

        Compania pe care o alegi trebuie sa detina o flota diversificata de masini si cu preponderenta masini noi. Avantajele inchirierii unei masini noi sunt numeroase. Riscurile de a se defecta sunt foarte scazute, si in acest fel creste siguranta pasagerului.
 
            Un factor definitoriu in procesul de decizie este fara indoiala raportul calitate-pret al masinii pe care doresti sa o inchiriezi. Daca doresti sa apelezi la serviciile unei firme de inchirieri auto Cluj, Tim Rent a Car este solutia ideala. Pe langa masini moderne de calitate, firma de rent a car ofera predare si preluare flexibila a autoturismelor si o inchiriere simplificata.

« inapoi

Avantaje

Masini de calitate
Preturi exceptionale
Predare si preluare flexibila
Inchiriere simplificata

Contact

S.C. Globus Transport S.R.L.
Cluj-Napoca
Tel: +40 745 179 555
E-mail: img

 

Adauga-ne pe:


Inchirieri auto Cluj de la Tim Rent a car
Copyright © Tim rent a car Cluj-Napoca 2016