»
Noutati » Avantajele serviciilor de inchirieri auto
Avantajele serviciilor de inchirieri auto

Avantajele serviciilor de inchirieri auto

Serviciile de inchirieri auto reprezinta alegerea ideala pentru persoanele ce au nevoie sa calatoreasca eficient si comod pe distante mari. Contextele in care apelam la aceste servicii sunt diverse: fie trebuie sa ne deplasam la un aeroport in alt oras decat acela in care traim si nu are sens sa ne deplasam cu masina personala, intrucat nu o putem “abandona” in aeroport, fie locuim intr-un oras metropola, unde traficul e mereu aglomerat si nu e rentabil sa ne investim intr-o masina, fie efectiv nu dispunem de un automobil si e avantajos sa inchiriem unul pentru o anumita deplasare. Am adunat cele mai importante avantaje ale inchirierii auto, pentru a avea o imagine completa asupra acestui proces.

Precum am mentionat anterior, exista diverse zone geografice cu trafic extrem de aglomerat, unde lipsa locurilor de parcare este o problema reala si implicit, nu este mereu rentabil sa detii un automobil. Astfel, serviciile rent a car devin o alternativa practica, la care clientul apeleaza doar atunci cand intervine necesitatea deplasarii pe distante lungi. De asemenea, spre deosebire de o masina personala, un automobil inchiriat nu impune cheltuieli, precum taxe de intretinere sau asigurare. Acestea sunt platite de compania de inchirieri auto, singura dumneavoastra grija fiind aceea de a realiza plinul masinii inainte de a o inapoia, intrucat la inchiriere o veti primi cu plinul facut.

In comparatie cu mijloacele de transport in comun, o masina inchiriata ne ofera avantajul mobilitatii. Putem opta pentru un anume traseu, putem lua oricand pauze de la sofat, putem poposi pentru a admira diverse peisaje si nu depindem de un orar fix. Mai mult decat atat, compania de drum ne-o alegem singuri, nefiind astfel nevoiti sa calatorim in conditii neplacute sau neagreate de noi. Intr-o alta ordine de idei, inchirierea unui automobil este o metoda optima de a testa un anume model pe care dorim sa il achizitionam. Astfel, puteti conduce masina pentru o perioada mai indelungata pentru a va face o imagine cat mai realista asupra acesteia, inainte de a lua o decizie importanta, precum achizitionarea ei.

In situatia in care ati experimentat serviciile rent a car si cunoasteti alte avantaje ale acestui serviciu, nu ezitati sa impartasiti cu noi din experienta personala, pe pagina de facebook.

« inapoi

Avantaje

Masini de calitate
Preturi exceptionale
Predare si preluare flexibila
Inchiriere simplificata

Contact

Globus Transport S.R.L.
Cluj-Napoca
Tel: +40 752 33 66 99
E-mail: img

 

Adauga-ne pe:


Avantajele serviciilor de inchirieri auto
Copyright © Tim rent a car Cluj-Napoca 2016