»
Noutati » 4 motive pentru care merita sa alegi Tim Rent a Car
4 motive pentru care merita sa alegi Tim Rent a Car

4 motive pentru care merita sa alegi Tim Rent a Car

Dezvoltarea domeniului de inchirieri auto a influentat in mare masura atat comportamentul consumatorilor, care  vor sa beneficieze de servicii cat mai calitative la un pret tot mai mic, cat si al companiilor, care trebuie sa se ridice la asteptarile pietei. Noi, in calitate de firma de inchirieri auto, ne straduim constant sa marim parcul nostru de masini si sa oferim un proces de inchiriere pe placul celor cu care colaboram. Iti prezentam 5 motive pentru care merita sa colaborezi cu noi:

1. Parcul de masini
Dispunem de o gama variata de automobile de la producatori diversi, precum: Ford, Opel, Dacia, Mercedes, Toyota, Renault, Volvo, Volkswagen, BMW, Audi si Nissan. Astfel, dumneavoastra, in calitate de client, aveti posibilitatea de a compara atent modelele existente si sa il alegeti pe acela ce se pliaza optim nevoilor dumneavoastra. Numarul de locuri, dimensiunea portbagajului, consumul, dotarile si echiparile, acestea sunt doar cateva elemente in functie de care se alege o anumita masina.

2. Preturi avantajoase
Oferim atat masini calitative si fiabile, cat si masini mai luxoase. Astfel, putem spune ca ne adresam tuturor categoriilor de clienti. Preturile incep de la 19 euro/zi, iar daca inchirierea se reqalizeaza pe o durata indelungata de timp, acestea se reduc considerabil. Oferim cel mai bun pret pentru masinile de inchiriat de la aeroport, multumita faptului ca nu includem in pret taxa suplimentara detinerii unui spatiu.

3. Predare si preluare flexibila
Predarea si preluarea automobilului este flexibila. Suntem prezenti in Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Bistrita si Sibiu. In situatia in care va aflati in alta locatie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, pentru a discuta preluarea / predarea masinii in alt oras.

4. Inchiriere simplificata
Intrucat constientizam ca timpul dumneavoastra este pretios, procesul de inchiriere se realizeaza simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de rezervare, unde stabiliti locatia de preluare si predare a masinii, datele si orele aferente acestor procese si eventualele completari sau optiuni suplimentare.

« inapoi

Avantaje

Masini de calitate
Preturi exceptionale
Predare si preluare flexibila
Inchiriere simplificata

Contact

Globus Transport S.R.L.
Cluj-Napoca
Tel: +40 752 33 66 99
E-mail: img

 

Adauga-ne pe:


4 motive pentru care merita sa alegi Tim Rent a Car
Copyright © Tim rent a car Cluj-Napoca 2016