»
Home » Cand este avantajos sa inchiriez o masina
Cand este avantajos sa inchiriez o masina

Cand este avantajos sa inchiriez o masina

Companiile de inchirieri auto se afla intr-o continua expansiune, fiecare companie incercand astfel sa ofere servicii cat mai pliabile si mai flexibile pentru nevoile clientilor. Acest fapt se datoreaza in primul rand volumului mare de cerere ce vine de pe piata, oamenii optand pentru aceste servicii chiar si in contextul in care detin o masina personala.

Echipa Tim Rent a Car Cluj va prezinta cele mai avantajoase si totodata cele mai frecvente situatii in care clientii nostri apeleaza la serviciile de inchirieri auto:

1. Calatorii de afaceri
Este cunoscut faptul ca putine sunt companiile din Romania care pun la dispozitia clientilor sa masini de serviciu. Pentru companiile care nu detin autoturisme pentru angajati, este mai simplu si mai la indemana sa apeleze la o firma de inchirieri auto. In acest fel, masinile care sunt inchiriate de catre companii, pot fi atat utilizate de catre agajatii acesteia pentru a se deplasa, cat si pentru transportul partenerilor de afaceri de la birou la aeroport si viceversa. Spre deosebire de serviciile oferite de catre un taxi, o masina inchiriata chiar si in acest context ofera atat o mobilitate ridicata cat si un grad ridicat de autonomie.
 
2. Calatorii din concediu
In contextul in care clientii nostril nu detin o masina personala, sau detin o masina insa aceasta nu este pentru deplasarile lungi (are portbagajul mic), inchirierea unei masini este cea mai frecventa solutie. Pentru calatoriile din concedii, clientii nostri opteaza de cele mai multe ori pentru o masina spatioasa, care sa aiba capacitatea de a oferi confort sporit intregii familii.
 
3. Evenimente personale
Prin evenimente personale ne referim la o ocazii special precum nunti, botezuri, onomastici. In aceste contexte, deplasarea cu mijloace de transport in common este exclusa, iar transportul cu taxi poate ca nu ofera un grad prea mare de autonomie. In acest fel, clientii opteaza pentru masini elegante, raportate la seriozitatea evenimentului, masini cu un consum redus de carburant.
 
4. Calatorii din afara tarii
Serviciile de inchirieri auto sunt adesea rezervate de catre persoanele care muncesc in strainatate si care se intorc in tara cu avionul. Masina inchiriata poate fi preluata direct din aeroport si astfel nu vor exista probleme de deplasare pe timpul sederii in tara,
 
Asadar, acestea sunt 4 dintre cele mai frecvente situatii in care inchirierea masinii este o variant avantajoasa. Lista insa nu se incheie aici. Indiferent de motivul tau, compania noastra iti sta la dispozitie cu un parc auto propriu si cu preturi excelente pentru inchirierea masinii dorite.  

« inapoi

Avantaje

Masini de calitate
Preturi exceptionale
Predare si preluare flexibila
Inchiriere simplificata

Contact

Globus Transport S.R.L.
Cluj-Napoca
Tel: +40 752 33 66 99
E-mail: img

 

Adauga-ne pe:


Cand este avantajos sa inchiriez o masina
Copyright © Tim rent a car Cluj-Napoca 2016